Aorta Symposium VI

Details Prijs Aantal:
Registratie artsenToon details + €275.00 (EUR)*  
Registratie PA | VpSToon details + €250.00 (EUR)*  
Registratie artsenToon details + €305.00 (EUR)*   Startdatum verkoop
14/11/2020
Registratie PA | VpSToon details + €279.99 (EUR)*   Startdatum verkoop
14/11/2020

* prijs inclusief BTW


  • 04/12/2020
    09:00 - 17:00

Thoracale Aorta Pathologie. A practical approach.

De behandeling van thoracale aorta pathologie is complex, en vereist bij uitstek een multidisciplinaire aanpak. Naast open chirurgie, ontwikkelen de hybride-, en endovasculaire interventie mogelijkheden zich snel.

Om die reden is in 2015 gestart met het jaarlijks Aorta Symposium. Alwaar in aanwezigheid van ál de betrokken disciplines lezingen worden verzorgd door experts uit de verschillende Nederlandse centra, doorspekt met casuïstiek.

De ruimte voor uitgebreide discussie, in een open sfeer met aandacht en respect voor ieders expertise en zienswijze, resulteert in een soort van groot opgezet Multi-Disciplinair Overleg.

In het komende Aorta Symposium benaderen we de Thoracale Aorta Pathologie vanuit een heel praktische invalshoek.

Allereerst het Aorta Team, wat is dit nu eigenlijk. Een plenair MDO met illustratieve casus. De praktijk van maatvoering en planning, te gebruiken materialen, stralingshygiëne, neuro-monitoring intra- operatief, en natuurlijk ook de follow-up. Al met al, een programma dat de deelnemer handvatten zal geven direct toepasbaar in eigen praktijk.

En uiteraard weer een lezing vanuit een geheel ander (innovatief) perspectief.

Het is mij daarom een genoegen u weer uit te nodigen voor het 6e Aorta Symposium, met een programma interessant voor onder meer cardio-thoracaal chirurgen, vaatchirurgen, cardiologen, en radiologen.

Namens het organiserend comité, Robin Heijmen

 

 

Download programma

Doelgroep

Dit programma is uitsluitend voor healthcare professionals. Zoals cardiologen, cardio-thoracaal chirurgen, radiologen, vaatchirurgen en andere geïnteresseerde healthcare professionals die in de dagelijkse praktijk patiënten met thoracale aorta pathologie zien.

Accreditatie

Aangevraagd bij NVvC, NVvH, NVvR, NVT, NAPA en VSR. Bij voldoende belangstelling uit een discipline zal accreditatie worden aangevraagd. N.B. Bepaalde geneeskundig specialisten kunnen hun accreditatie punten verkrijgen via de regeling ‘25% geaccrediteerde nascholing buiten het eigen vakgebied’.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt:

Artsen € 275
Paramedisch € 250

Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 30 verhoogd.

Heeft u nog vragen, stuur dan een mail aan: judith.otten@hippocratesacademy.nl.

locatie  

Adres
De Horst 1, Driebergen, 3971 KR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *