Save the Date!

Save the Date!

Aorta Symposium 
‘Ongecompliceerde’ Type B Aorta Dissectie
Vrijdag 9 december 2016 – Landgoed de Horst in Driebergen

 

De complexiteit van thoracale aorta pathologie vereist een multidisciplinaire aanpak in diagnostiek, behandeling, en follow-up. Met name op het endovasculaire vlak ontwikkelen de interventie mogelijkheden zich snel.

Na het Aorta Symposium in 2015 over de ‘Type B Aorta Dissectie’, zullen we daarom in 2016 specifieker in gaan op de rol van TEVAR bij een ‘ongecompliceerd’ verloop.

Welke data hebben geleid tot de huidige Richtlijn? Welke predictors of poor outcome zijn bekend? Wat leert IRAD ons? Wat is nu eigenlijk die window of plasticity? De huidige stentgrafts, wat zijn de voors en tegens? De PETTICOAT technique, zin of onzin? Waar meet je wat? En hoe om te gaan met de LSA?Allemaal aspecten die zullen worden belicht en bediscussieerd aan de hand van een casus door ervaren collegae uit het land.

Het is mij daarom een genoegen u uit te nodigen voor dit Aorta Symposium, met een programma interessant voor onder meer cardiologen, vaatchirurgen, radiologen, en cardio-thoracaal chirurgen.

Graag verwelkom ik u op 9 december 2016!

Namens het organiserend comité,

Robin Heijmen

 

Doelgroep
Dit programma is interessant voor onder meer cardiologen, vaatchirurgen, radiologen, en cardio-thoracaal chirurgen.

Accreditatie
Toegekend door NVvH (5 punten). Aangevraagd bij NVvC, NVvR en NVT. Bij voldoende belangstelling uit een discipline zal accreditatie worden aangevraagd.

Inschrijfgeld
Vroegboeken en betalen (tot 3 weken tevoren): € 195,-.
Standaardprijs: € 225,-.

Binnenkort vindt u hier een uitgebreide omschrijving van het programma en de mogelijkheid tot inschrijven. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit symposium stuur dan een mail naar judith@hippocratesmedicalservices.nl.

 

aankondiging voor Aorta Symp 091216
Download: ‘Save the date’