Aan Tafel…

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Aan Tafel
     21/04/2022
     15:00 - 21:00

Aan Tafel…
Een symposium voor PA en VS
‘De Thoracale Aorta nader bezien’

Donderdag 21 april 2022

 

De rol van Verpleegkundig Specialisten (VS) en Physician Assistants (PA) wordt binnen veel specialismen steeds groter, zo ook binnen de cardio-thoracale chirurgie en de vaatchirurgie. De behandeling van thoracale aorta pathologie is complex, waar bij uitstek ruimte is voor de rol van VS’ers en PA’ers. Naast open chirurgie, ontwikkelen de hybride-, en endovasculaire interventie mogelijkheden zich snel. Daarom is er, voor diegenen die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met thoracale aortapathologie, dit interactieve symposium waar we jullie graag voor willen uitnodigen ‘Aan Tafel’!

Het programma is gericht op de thoracale aorta. Vier verschillende pathologieën zullen worden besproken. Van eerste opvang en beeldvorming, naar huidige mogelijke behandelstrategieën (open, hybride, endovasculair), peroperatieve handelingen tot postoperatieve beeldvorming.
Per onderwerp zal er een presentatie zijn, waarna u als deelnemer een eigen casus kunt inbrengen, met veel ruimte voor interactie en discussie. En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje ‘Aan Tafel’.
Al met al, een programma dat de deelnemer handvatten zal geven direct toepasbaar in de eigen praktijk.

Het is ons daarom een genoegen u uit te nodigen voor de eerste editie van het Symposium ‘Aan Tafel’, met een programma interessant voor Verpleegkundig Specialisten (VS) en Physician Assistants (PA) cardio-thoracale chirurgie en vaatchirurgie.

Trijntje Bloemert, Marye Rutten, Robin Heijmen en Jan Albert Vos

Programma ‘Aan Tafel’ – De Thoracale Aorta nader bezien 

Doelgroep
Dit programma is uitsluitend voor Physician Assistants (PA) en Verpleegkundig Specialisten (VS) cardio-thoracale chirurgie en de vaatchirurgie die in de dagelijkse praktijk patiënten met thoracale aorta pathologie zien.

Accreditatie
Toegekend door NAPA en VSR (beide 4 punten).

Inschrijven
Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten betalen €175 inschrijfgeld. Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 30 verhoogd. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar.

Heeft u nog vragen of wilt u een plek op de wachtlijst reserveren, stuur dan een mail aan: judith.otten@hippocratesacademy.nl.

locatie  

Adres
Bekkerstraat 141, Utrecht, 3572 SG, Netherlands

Geef een reactie