Aan Tafel…

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Aan Tafel
    19/04/2023
    15:00 - 21:00

Aan Tafel…
Een symposium voor PA en VS
‘Aorta Dissectie in al zijn details’

Woensdag 19 april 2023

Graag nodigen we jullie, na een geslaagde eerste editie, uit voor dit tweede interactieve symposium ‘Aan Tafel’. Deze is speciaal bedoeld voor Physician Assistants (PA) en Verpleegkundig Specialisten (VS) die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met thoracale aortapathologie.

Thoracale aortapathologie is complex en met name de aortadissectie kent veel verschillende aspecten. Daarom is hier het programma op gericht. We gaan van aortadissectie type A naar aortadissectie type B. Daarna zullen we ons vooral richten op de postoperatieve fase, waarbij met name de follow up middels beeldvorming en leefstijladviezen van belang zijn.

Per onderwerp zal er een presentatie zijn, waarna u als deelnemer een eigen casus kunt inbrengen, met veel ruimte voor interactie en discussie. En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje ‘Aan Tafel’.

Al met al, een programma waarbij we u handvatten willen geven welke direct toepasbaar zijn in de eigen praktijk.

Het is ons daarom een genoegen u uit te nodigen voor de tweede editie van het Symposium ‘Aan Tafel’, met een programma interessant voor Verpleegkundig Specialisten (VS) en Physician Assistants (PA) cardio-thoracale chirurgie en vaatchirurgie.

Trijntje Bloemert, Frans Jan Bras, Robin Heijmen en Jan Albert Vos

Download Folder_Aan Tafel_190423

Doelgroep
Dit programma is uitsluitend voor Physician Assistants (PA) en Verpleegkundig Specialisten (VS) cardio-thoracale chirurgie en de vaatchirurgie die in de dagelijkse praktijk patiënten met thoracale aorta pathologie zien.

Accreditatie
toegekend door NAPA en VSR (beide 4 punten).

Inschrijven
Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten betalen €195 inschrijfgeld. Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 30 verhoogd. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar.

Heeft u nog vragen of wilt u een plek op de wachtlijst reserveren, stuur dan een mail aan: judith.otten@hippocratesacademy.nl.

locatie  

Adres
Bekkerstraat 141, Utrecht, 3572 SG, Netherlands

Laat een reactie achter