Aan Tafel…

  • Aan Tafel
    19/04/2023
    15:00 - 21:00

Aan Tafel…
Een symposium voor PA en VS
‘Aorta Dissectie in al zijn details’

Woensdag 19 april 2023

 

De rol van Verpleegkundig Specialisten (VS) en Physician Assistants (PA) wordt binnen veel specialismen steeds groter, zo ook binnen de cardio-thoracale chirurgie en de vaatchirurgie. De behandeling van thoracale aorta pathologie is complex, waar bij uitstek ruimte is voor de rol van VS’ers en PA’ers. Naast open chirurgie, ontwikkelen de hybride-, en endovasculaire interventie mogelijkheden zich snel. Daarom is er, voor diegenen die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met thoracale aortapathologie, dit interactieve symposium waar we jullie graag voor willen uitnodigen ‘Aan Tafel’!

Momenteel wordt er gewerkt aan een wederom boeiend programma dat gericht zal zijn op de thoracale aorta. In het najaar zal het programma gedeeld worden.

Trijntje Bloemert, Marye Rutten, Robin Heijmen en Jan Albert Vos

Doelgroep
Dit programma is uitsluitend voor Physician Assistants (PA) en Verpleegkundig Specialisten (VS) cardio-thoracale chirurgie en de vaatchirurgie die in de dagelijkse praktijk patiënten met thoracale aorta pathologie zien.

Accreditatie
wordt aangevraagd bij NAPA en VSR.

Inschrijven
Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten betalen €175 inschrijfgeld. Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 30 verhoogd. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar.

Heeft u nog vragen of wilt u een plek op de wachtlijst reserveren, stuur dan een mail aan: judith.otten@hippocratesacademy.nl.

locatie  

Adres
Bekkerstraat 141, Utrecht, 3572 SG, Netherlands

Geef een antwoord